fbpx

Често задавани въпроси

Какви са начините на доставка?
Изпращаме поръчките Ви с Еконт Експрес.

Какви са начините на плащане?
Може да платите с наложен платеж при получаване на пратката или чрез банков превод.

Наложен платеж (ППП)

При получаване на стоката заплащате дължимата сума на куриера. Всички наложени платежи, изплатени от наши клиенти, се превеждат от куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС по банков път, чрез ППП (Пощенски Паричен Превод) и затова не е задължително получаването на касов бон с пратките! ЕКОНТ ЕКСПРЕС издава разписка/касова бележка за направеното плащане, която трябва да запазите заедно с документите придружаващи пратката. Тази разписка/касова бележка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който освобождава търговеца от задължението за издаване на Фискална касова бележка, е плащането от клиента да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде осъществена от лицензиран пощенски оператор, какъвто е ЕКОНТ ЕКСПРЕС. В случай, че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Банков превод

Заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в полза на „Вактор“ ЕООД. След като направите вашата поръчка, ще получите имейл с информация за плащането. Стоката ще бъде изпратена след като сумата постъпи по сметката на „Вактор“ ЕООД.

Какво е времето за доставка?
Стремим се да доставяме Вашите поръчки максимално бързо – обичайният срок на доставка е 1 – 4 работни дни. Продуктите на Arduino® се доставят в срок 2 – 10 работни дни. В случай, че се очаква забавяне, служител на Вактор ще се свърже с вас.

Мога ли да върна закупена стока?
Закупена стока може да бъде върната в срок до седем дни след получаването, ако не е ползвана, с ненарушен търговски вид и при всички други условия по чл. 55 от Закона за защита на потребителя. Стойността на доставките се заплаща от клиента.

Мога ли да поръчам продукт, който не е обявен на сайта?
Да, изпратете ни запитване на info@vactor.bg и екипът ни ще се свърже с вас.

Предлагате ли специални условия за училища, школи и учебни центрове?
Да! Нашата мисия е да направим електрониката достъпна за всички. Vactor.bg е оторизиран дистрибутор на Arduino, както и на EDU серията им, която е изключително подходяща за тази цел. Свържете се с нас на info@vactor.bg, за да получите повече информация.

Как може да се свържа с вас?
Пишете ни на info@vactor.bg или ни позвънете на 0878788035.